Van het Drieskeshof

Wie zijn wij?

Wij zijn een hele kleine  cattery  en  onze katten horen  gewoon bij ons in het gezin. leven ook niet in kooien maar lopen  vrij rond in onze woonomgeving  waar  ook nog andere  huisdieren aanwezig zijn  ,honden ,kinderen en  soms ook kleinkinderen. Dus er is van alles te beleven op het Drieskeshof waar de kittends al op jonge leeftijd vertrouwd mee raken. in 2014 is onze cattery van start gegaan. Maar   in huis zijn  al meer dan 40 jaar katten aanwezig .Het is altijd een hele grote wens van mij geweest  om eens een nestje met een echte ras kat  te kunnen, mogen fokken. maar de tijd  hiervoor  ontbrak ons door onze drukke werk en gezin leven en het uit oefenen van onze andere hobby.

 

In 2013 kwamen wij door het zoeken naar een Britse korthaar kitten in contact met Joke en Walther Ariaansen .twee hele lieve eerlijke personen  waar wij heel veel vertrouwen in kregen. en waar wij dag en nacht op hun ervaring  terug kunnen vallen als het eens voor mocht komen waar wij nog geen weet of raad mee  hebben. Dit geeft ons een prettig gevoel om oprecht  en eerlijk behandelt te worden.

 

Ons eerste nestje met kittens zijn inmiddels geboren. En wij hebben het als een geweldige ervaring mogen beleven.Zo positief dat wij het in de toekomst  wat vaker willen gaan mee maken. En hebben niet de intentie om op  groote schaal te fokken, willlen het  vooral  klein en huiselijk houden want het welzijn van onze  katten moet altijd op de eerste plaats komen te staan.

 

Jan Rademakers